Bekijk beschikbaarheid & prijzen

Aantal dagen: Bekijken
logo-Total Care Parking

Total Care Parking

Veenderveld 10, 2371 TV Roelofarendsveen

Reserveren Meer informatie
10 Kilometer 350 Parkeerplaatsen Total Care Parking

Park and Fly | Total Care Parking is onderdeel van Park and Fly BV en maakt lang parkeren bij Schiphol betaalbaar en gemakkelijk. U wordt geholpen met uw bagage en de auto wordt voor u geparkeerd. Het terrein van Total Care Parking is gelegen in Roelofarendsveen, direct aan de snelweg A 4.

Park and Fly | Total care Parking beschikt over een moderne (overdekte) parkeergarage met ruime parkeerplekken. U geeft de sleutels af aan de receptie, waarna u een duidelijke uitleg over de retourprocedure ontvangt, terwijl uw reisgenoten in de coffee corner een kop koffie kunnen drinken.

De shuttlebus wacht niet op andere reizigers, maar rijdt u direct naar de juiste vertrekhal op Schiphol. Park and Fly | Total Care Parking is één van de best gewaarde parkeeraanbieders op Schipholparkeren.nl!

Tegenwoordig heeft Park and Fly | Total care Parking een tweede parkeerterrein in Roelofarendsveen in gebruik, A4-Parking. Hier parkeert u de auto zelf op het onoverdekte parkeerterrein.

Tegen betaling van een toeslag is het ook mogelijk om overdekt te parkeren en de sleutels van uw auto mee te nemen.

Let op: U reserveert en parkeert momenteel bij het terrein van A4-Parking, het goedkopere tweede parkeerterrein van Total Care Parking. U betaalt op dit parkeerterrein maar € 37,00 voor 8 dagen parkeren. De actuele lagere tarieven leest u bij A4-Parking!

 

Vanaf prijzen

Total Care Parking

Aantal dagen Prijs
8 dagen € 54,45
Reserveren

Locatie

Laatste ervaringen Total Care Parking

Total Care Parking krijgt 4,8 van de 5 sterren, gebaseerd op 48 ervaringen

Deel ervaring over Total Care Parking

Heeft u geparkeerd bij Total Care Parking? Deel uw ervaring na terugkomst met ons.

Hoeveel sterren vind je het waard?*