Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Instructievideo P3 Schiphol Parkeren

Schiphol P3 Lang Parkeren

Parkeren Schiphol P3

P3 is het immense parkeerterrein voor lang parkeren op Schiphol, waar u alleen vanaf 3 dagen kunt parkeren. P3 Parkeren Schiphol is een onoverdekt parkeerterrein op een paar minuten van de terminal. U parkeert de auto en gaat met een snelbus naar de terminal.  De bus vertrekt naar de terminal vanaf de ingang bij P3 en bij terugkomst stapt u bij de bushalte voor de Aankomsthal op Schiphol weer in. De bussen rijden 24 uur per dag, 7 dagen in de week elke 10 minuten. De rit van en naar de terminal duurt ongeveer 5 minuten. Een vroeger veelgebruikte naam is Schiphol Smart Parking. 

P3 Lang Parkeren is de voordelige manier van parkeren óp de luchthaven. En voor een klein extra bedrag kunt u ook in de nieuwe parkeergarage vooraan op P3 parkeren. Handig zijn ook de bagagepunten vlak na de ingang, waar de medepassagiers met de bagage kunnen in en uitstappen. U parkeert bij P3 als u parkeert óp de luchthaven en geen gebruik maakt van valet parking.

Wat zijn de kosten voor lang parkeren Schiphol P3?

De vanaf tarieven voor P3 Schiphol zijn afhankelijk van het seizoen en van het moment van reserveren. De laag geprijsde parkeerplaatsen zijn slechts zeer beperkt beschikbaar en daarvoor geldt OP=OP! De op P3 Schiphol-pagina vermelde tarieven zijn vanaf tarieven. Afhankelijk van de drukte en het moment van reserveren kunnen er dan ook hogere kosten in rekening gebracht worden door Schiphol.

Voor 8 dagen parkeren op P3 betaalt u vanaf € 57,50, voor 15 dagen betaalt u vanaf € 92,50 en voor 22 dagen parkeren vanaf € 127,50. Alle overige tarieven staan vermeld op de pagina P3 Parkeren.

Wat is het adres van P3 Lang Parkeren?

Op Schiphol volgt u de borden Lang Parkeren P3. Komt u via de A9 naar Schiphol, dan volgt u op de snelweg het bord Luchthaven Schiphol Lang Parkeren. Het adres voor uw navigatiesysteem is Holiday Avenue, Schiphol, Haarlemmermeer.

P3 Lang Parkeren Garage,  hoe reserveer ik en wat zijn de kosten?

De P3 garage Schiphol biedt plek aan 5.000 auto's en is geheel overdekt. Voordeel is ook dat u vooraan parkeert dichtbij de halte voor de bussen naar de vertrekhal. Met een handig systeem wordt u automatisch naar de vrije parkeerplaatsen gestuurd en hoeft u niet eindeloos te zoeken. Tijdens het reserveren van P3 verschijnt ook de optie om in de P3 Parkeergarage te reserveren met vermelding van de kosten. Kies deze optie en rond de reservering af. De extra kosten voor de parkeergarage op P3 zijn afhankelijk van de drukte en het moment van reserveren.

Hoe kan ik bij P3 Schiphol een parkeerplaats reserveren?

P3 Schiphol reserveren kunt u tot één dag voor vertrek. Tijdens het reserveren kiest u de inrijmethode, waarmee u toegang krijgt tot P3. U kunt kiezen voor toegang met een credit card of met kentekenherkenning. U kunt bij het reserveren direct betalen met een credit card of met iDeal. Voor reserveren gaat u naar Schiphol.nl.

Kan ik mijn P3 Schiphol parkeerplaats reservering wijzigen en/of annuleren

U kunt een reservering voor het parkeerterrein en voor de parkeergarage tot 24 uur van tevoren kosteloos wijzigen. Annuleren van een reservering is ook mogelijk zonder kosten, maar alleen als u ook de annuleringsoptie heeft gekozen. De kosten van de annuleringsoptie bedragen € 5,00 en deze krijgt u dan niet terug bij annuleren. Een reservering wijzigt of annuleert u op de website van Schiphol. U heeft wel uw reserveringsnummer en emailadres nodig.

Inrijden bij P3 Schiphol met kentekenherkenning

Bij een reservering met kentekenherkenning rijdt op tot de slagboom bij Schiphol P3 en wacht totdat een parkeerkaart automatisch verschijnt. Bewaar deze parkeerkaart goed, omdat u daarmee het parkeerterrein weer kunt uitrijden. Druk dus niet zelf op de automaat voor een parkeerticket.

Inrijden met credit card

Bij een reservering met creditcard herkenning, voert u de credit card in en gaat de slagboom open. Bij het verlaten van het parkeerterrein geldt hetzelfde. U krijgt dus geen parkeerkaart en hoeft deze ook niet zelf te vragen door op de knop te drukken.

Elektrische oplaadpunten en mindervaliden parkeerplaatsen bij P3 Schiphol

Op de begane grond van de parkeergarage zijn oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig, het is niet mogelijk om deze parkeerplekken vooraf te reserveren. De mindervaliden parkeerplaatsen zijn zowel in de parkeergarage als op het onoverdekte parkeerterrein gelegen direct naast de ingang. Ook de mindervaliden parkeerplekken zijn niet vooraf te reserveren.

Het is niet mogelijk om via onze website bij P3 Lang Parkeren te boeken. U kunt wel alternatieve parkeerterreinen vergelijken en reserveren.

Parkings bij Schiphol vergelijken