Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Instructievideo P3 Schiphol Parkeren

Schiphol P3 Lang Parkeren

Parkeren P3 Schiphol

P3 is het immense parkeerterrein voor parkeren op Schiphol, waar u alleen 3 dagen of langer kunt parkeren. P3 Lang Parkeren Schiphol is een onoverdekt parkeerterrein op een paar minuten van de terminal. U parkeert de auto en gaat met een snelbus naar de terminal.  De bus vertrekt naar de terminal vanaf de ingang bij P3 en bij terugkomst stapt u bij de bushalte voor de Aankomsthal op Schiphol weer in. De bussen rijden 24 uur perdag, 7 dagen in de week elke 10 minuten. De rit van en naar de terminal duurt ongeveer 5 minuten. Een vroeger veelgebruikte naam is Schiphol Smart Parking

P3 Lang Parkeren is de voordelige manier van parkeren óp de luchthaven. En voor een klein extra bedrag kunt u ook in de nieuwe parkeergarage vooraan op Lang Parkeren P3 parkeren. Handig zijn ook de bagagepunten vlak na de ingang, waar de medepassagiers met de bagage kunnen in en uitstappen. U parkeert bij P3 als u lang parkeert óp de luchthaven en geen gebruik maakt van valet parking.

Parkeren P3 Schiphol, wat zijn de tarieven?

De vanaf tarieven voor P3 Schiphol zijn afhankelijk van het seizoen en van het moment van reserveren. De goedkoopste parkeerplaatsen zijn slechts zeer beperkt beschikbaar en daarvoor geldt OP=OP! De op P3 Lang Parkeren-pagina vermelde tarieven zijn vanaf tarieven. Afhankelijk van de drukte en het moment van reserveren kunnen er dan ook hogere tarieven in rekening gebracht worden door Schiphol.

Voor 8 dagen parkeren op P3 betaalt u vanaf € 57,50, voor 15 dagen betaalt u vanaf € 92,50 en voor 22 dagen parkeren vanaf € 127,50. Alle overige tarieven staan vermeld op de pagina P3 Lang Parkeren.

Parkeren P3 Schiphol, wat is het adres?

Op Schiphol volgt u de borden Lang Parkeren P3. Komt u via de A9 naar Schiphol, dan volgt u op de snelweg het bord Luchthaven Schiphol Lang Parkeren. Het adres voor uw navigatiesysteem is Holiday Avenue, Schiphol, Haarlemmermeer.

Parkeren P3 Schiphol, hoe kan ik reserveren?

P3 Schiphol reserveren kunt u tot één dag voor vertrek. Tijdens het reserveren kiest u de inrijmethode, waarmee u toegang krijgt tot P3. U kunt kiezen voor toegang met een credit card of met kentekenherkenning. U kunt bij het reserveren direct betalen met een credit card of met iDeal. Voor reserveren gaat u naar Schiphol.nl.

Parkeren P3 Schiphol, reservering wijzigen en/of annuleren

U kunt een reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos wijzigen en annuleren van een reservering is ook mogelijk tot 24 uur van te voren, maar de kosten bedragen wel € 5,00. Een reservering wijzigt of annuleert u op de website van Schiphol. U heeft wel uw reserveringsnummer en emailadres nodig.

Parkeren P3 Schiphol, inrijden met kentekenherkenning

Bij een reservering met kentekenherkenning rijdt op tot de slagboom bij P3 Lang Parkeren en wacht totdat een parkeerkaart automatisch verschijnt. Bewaar deze parkeerkaart goed, omdat u daarmee het parkeerterrein weer kunt uitrijden. Druk dus niet zelf op de automaat voor een parkeerticket.

Parkeren P3 Schiphol. inrijden met credit card

Bij een reservering met creditcard herkenning, voert u de credit card in en gaat de slagboom open. Bij het verlaten van het parkeerterrein geldt hetzelfde. U krijgt dus geen parkeerkaart en hoeft deze ook niet zelf te vragen door op de knop te drukken.

Elektrische oplaadpunten op P3 Schiphol en mindervaliden parkeerplaatsen

Op de begane grond van de parkeergarage zijn oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig, het is niet mogelijk om deze parkeerplekken vooraf te reserveren. De mindervaliden parkeerplaatsen zijn zowel in de parkeergarage als op het onoverdekte parkeerterrein gelegen direct naast de ingang. Ook de mindervaliden parkeerplekken zijn niet vooraf te reserveren.

Beschikbaarheid en prijzen P3 opvragen!