Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: 8 Meer Minder opties tonen
Betaalopties

Aanbieders Lang Parkeren Schiphol

Lang Parkeren Schiphol

Schiphol P3 Lang Parkeren

Goedkoper Parkeren Schiphol, nu alvast reserveren

Wanneer u een poos op vakantie gaat, is het ontzettend handig om lang te parkeren op Schiphol. Echter wilt u zich natuurlijk niet vlak voor de vakantie druk hoeven te maken over de parkeerplaats van uw auto.

Stel u voor als u niet op tijd een geschikte parkeerplek vindt! Om dit te voorkomen, kunt u het beste op tijd beginnen met het vergelijken van de verschillende aanbieders van parkeren op Schiphol. Wanneer u een goede plek heeft gevonden, kunt u het beste direct die parkeerplek reserveren.

Dan hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken en kunt u zich richten op het maken van vakantieplannen.

Wat is de voordeligste manier om uw auto te parkeren bij Schiphol? Parkeer niet op P1/P2, maar vergelijk de prijzen en kies voor P3 Lang Parkeren, P4 Basic Parking of voor één van de parkeeraanbieders in de nabije omgeving.

Waar kan ik voordelig parkeren op Schiphol?

U kunt de auto parkeren op Schiphol Lang Parkeren (P3). U gaat vervolgens met de snelbus naar de juiste vertrekhal. Op P3 staat uw auto wel onoverdekt geparkeerd, tenzij u voor de parkeergarage kiest. Tijdens het hoogseizoen kunt u ook lang parkeren op Schiphol P4 Basic Parking, op dit parkeerterrein kunt u alleen onoverdekt parkeren en is er geen personeel van Schiphol aanwezig. Wel kunt u altijd per intercom contact opnemen.

U kunt echter ook een goedkopere parkeerplaats reserveren op één van de parkeerterreinen voor lang parkeren nabij Schiphol. U rijdt op de dag van vertrek naar het parkeerterrein en u wordt met een shuttlebus naar de juiste vertrekhal gebracht. Bij terugkeer op Schiphol wordt u weer opgehaald met de shuttlebus en naar uw auto op het parkeerterrein gebracht.

Bij de meeste aanbieders van lang parkeren kunt u de auto ook overdekt parkeren. Vink dan de optie Overdekt parkeren aan bij het vergelijken!

Hoe vergelijk ik lang parkeren bij Schiphol?

Uiteraard vergelijkt u op prijs, maar lees ook zeker de beoordelingen van andere gasten. U krijgt dan een goede indruk van de kwaliteit en veiligheid. Daarnaast is de afstand tot Schiphol en de bereikbaarheid vanaf de snelweg ook belangrijk. Vergelijk zorgvuldig en reserveer vervolgens uw parkeerplaats!

Wat zijn de ervaringen?

Twijfelt u nog waar u de auto voor een langere tijd gaat parkeren, lees dan zeker de ervaringen van andere bezoekers. En deel vooral na terugkomst van de reis, uw ervaring met parkeren bij Schiphol. U helpt daarmee anderen om de beste keuze te maken!

Wat zijn de tarieven?

De tarieven voor long term parkeren op Schiphol zijn afhankelijk van het seizoen en dus van de beschikbaarheid, net als vliegticketprijzen zullen de tarieven in de zomerperiode hoger zijn dan in de winterperiode. Dit geldt ook voor de officiële parkeerterreinen van Schiphol zelf. In het laagseizoen parkeert u 8 dagen voor € 57,50 op P3 Lang Parkeren, maar in de drukkere perioden zult u meer betalen. Zeker dan loont het om goed te vergelijken met de alternatieven voor parkeren in de omgeving van de luchthaven.

Alleen Valet Parkeren?

U kunt natuurlijk ook de auto laten parkeren op Schiphol met de dienst valet parkeren. U vergelijkt alle aanbieders op de pagina Valet Parkeren Schiphol.

Naar de vergelijker voor Valet Parkeren