Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties

Overlast Valet Parking 5 Tips

5 Tips om problemen met valet parkeren te voorkomen

De gemeente Haarlemmermeer waarschuwt voor overlast door valet parkeerders op Schiphol. 5 tips voor u om problemen met valet parkeren te voorkomen!

De boodschap van burgermeester Schuurmans op de website van de gemeente Haarlemmermeer wordt veelvuldig overgenomen door de landelijk media, maar problemen met valet parkeren op Schiphol zijn makkelijk te voorkomen. 

5 Tips voor valet parkeren.

  1. Voorkom "goedkoop is duurkoop". 2 weken valet parkeren voor € 50,00 is niet realistisch. Van die € 50,00 moet de BTW, het personeel en de huur van een parkeerterrein betaald worden. Aanbiedingen via Groupon en/of Social Deals zijn dan ook vaak te mooi om waar te zijn.
  2. Google het parkeerbedrijf en lees de beoordelingen van eerdere klanten, die geparkeerd hebben op Schiphol. Of lees de reviews op onze website.
  3. Vraag waar het parkeerterrein is, waar de auto geparkeerd wordt, om te voorkomen dat de auto op de openbare weg geparkeerd wordt.
  4. Controleer altijd samen met de chauffeur de auto op eventuele schades, neem foto's, noteer de kilometerstand en vraag om een kopie van het ontvangstformulier. Zowel bij afgifte van de auto als alvorens naar huis te rijden na terugkomst.
  5. Lees de algemene voorwaarden van het parkeerbedrijf en vraag hoe eventuele schades en/of verkeersboetes afgehandeld worden.

Het controleren van de auto, het noteren van de kilometerstand en het overhandigen van een ontvangstformulier zijn standaard bij goede valet parkeerbedrijven als The Valet Guys.

Bij de officiële aanbieder van valet parkeren op Schiphol, Schiphol P6 Valet Parking, rijdt u zelfs door een videostraat, waarbij de auto rondom wordt opgenomen. Ook wordt de auto voorzien van een GPS Tracker, waardoor het aantal gereden kilometers makkelijk te controleren is!