Bekijk beschikbaarheid & prijzen

Aantal dagen: Bekijken
logo-The Valet Guys

The Valet Guys

Anderlechtlaan 52, 1066 HL Amsterdam

Reserveren
0 Kilometer 100 Parkeerplaatsen The Valet Guys

5% korting via Luchthavenschipholparkeren.nl. Al sinds 2005 actief met parkeren bij Schiphol, maar met The Valet Guys is de eigenaar Fabian Boel nu ook actief met valet parkeren bij Schiphol!

Persoonlijke aandacht, betrouwbare service en goede prijzen zijn de kenmerken van The Valet Guys.

The Valet Guys Schiphol, hoe werkt het?

Op de dag van vertrek rijdt u naar de vertrekhal op Schiphol, overhandigt de sleutels aan de chauffeur van The Valet Guys en u kunt direct naar de vertrekbalies. U belt 30 minuten voor aankomst op Schiphol naar The Valet Guys, zodat zij voor u klaar staan.

Bij terugkomst neemt u na het landen weer contact op en rijdt de chauffeur uw auto naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 en kunt u snel naar huis of kantoor! 

Hoe kan ik The Valet Guys reserveren?

Nadat u de data van uw reis heeft ingevuld, controleert u de beschikbaarheid en het actuele parkeertarief. Vervolgens vult u de persoonlijke gegevens is, kiest u eventueel een extra optie als een waspakket en na akkoord voor de algemene voorwaarden voltooit u de reservering. 

U ontvangt rechtstreeks de bevestiging van The Valet Guys. Wilt u later uw reservering wijzigen of annuleren, dan kunt u dat zelf doen bij The Valet Guys.

The Valet Guys, ervaringen? 

De ervaringen met de parkeerservice van Valet Guys zijn zeker positief. Met 4,6 van de 5 sterren scoort The Valet Guys hoog bij de reviews.

Is er een kortingscode voor The Valet Guys?

Reserveert u via Luchthavenschipholparkeren.nl, dan ontvangt u 5 % korting op de tarieven van The Valet Guys en betaalt u ook geen boekingskosten. De korting is al verwerkt in de prijzen en het invullen van een kortingscode is niet nodig.

 

 

Vanaf prijzen

The Valet Guys

Aantal dagen Prijs
8 dagen € 56,99
Reserveren

Locatie

Laatste ervaringen The Valet Guys

The Valet Guys krijgt 4,6 van de 5 sterren, gebaseerd op 35 ervaringen

Deel ervaring over The Valet Guys

Heeft u geparkeerd bij The Valet Guys? Deel uw ervaring na terugkomst met ons.

Hoeveel sterren vind je het waard?*