Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Tarieven Parkeren Schiphol - Vergelijk en Boek!

De tarieven voor parkeren bij Schiphol?

De tarieven zijn afhankelijk van de vraag of u de auto kort of lang wilt parkeren. De tarieven voor kort parkeren op P1 zijn € 1,10 per 10 minuten met een maximum van € 44,00 per dag. De prijs voor een korte periode op P3 Lang Parkeren bedraagt voor 0 - 3 dagen bijvoorbeeld € 45,00 (actietarief)

Tarief 3 dagen parkeren op P1: € 89,00

Tarief 3 dagen parkeren op P3: € 45,00

De prijzen bij Schiphol P3 zijn de laatste jaren een stuk lager geworden door de toenemende concurrentie van aanbieders met lagere tarieven. De lage prijzen bij Schiphol P3 zijn echter slechts beperkt voorradig en u dient van te voren te reserveren. Voor deze lage parkeertarieven geldt namelijk OP=OP.

De tarieven voor lang parkeren bij Schiphol?

Tarief 8 dagen parkeren op P3: € 57,50

Tarief 15 dagen parkeren op P3: € 92,50

Wij adviseren wel om met de tarieven Schiphol parkeren van de concurrerende aanbieders te vergelijken! De aanbiedingen van de concurrenten zijn vaak voordeliger dan het parkeertarief van Schiphol P3. Omdat de parkeerplaatsen van de concurrerende aanbieders in Aalsmeer of Amstelveen zijn, is de extra reistijd met de shuttlebus minimaal. Sommige parkeerterreinen zijn zelfs gelegen op Schiphol en maken met de shuttlebus gebruik van de cargo route.

Parkings bij Schiphol vergelijken