Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Arke Parkeren Schiphol

Via Arke goedkoper parkeren bij Schiphol?

Als klant van Arke (tegenwoordig TUI) is het mogelijk om ook een parkeerplaats bij Schiphol te reserveren. Erg handig, maar niet altijd de goedkoopste optie!

Arke heeft via een samenwerking met Quick Parking een eigen parkeerterrein bij Schiphol. U kunt een parkeerplaats reserveren bij het boeken van uw reis of vliegticket, maar ook achteraf het parkeren bijboeken

Arke Parkeren Schiphol, wat zijn de kosten?

Passagiers van Arke kunnen lang parkeren bij Schiphol op het Arke parkeerterrein. Reserveert u via de website van Arke, dan ontvangt u een korting van € 5,00 op het parkeertarief. Uiteraard kunnen klanten van Arke ook gewoon lang parkeren bij P3. Bij Schiphol P3 Lang Parkeren betaalt u voor 8 dagen parkeren minimaal € 57,50 en voor 15 dagen parkeren minimaal € 92,50. Houdt u er wel rekening mee dat er slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor deze voordelige tarieven. Voor alle prijzen en om te reserveren gaat u naar de website van Schiphol.

Arke Parkeren Schiphol, hoe te reserveren?

Heeft u een reis geboekt bij Arke dan kunt u via de website van Arke Fly een reservering maken voor een parkeerplaats. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch via de reisassistente van Arke te reserveren.

Arke Parkeren Schiphol, prijzen vergelijken?

Vergelijk zeker de prijzen voordat u een reservering maakt bij Arke of een ander reisbureau als Corendon, Sunweb, D-reizen of Kras. Gebruik daarvoor onze prijsvergelijker!

Vergelijk hier alle aanbieders van Lang Parkeren!

Vergelijk hier alle aanbieders van Valet Parking!