Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

D-reizen Parkeren Schiphol

Via D-reizen goedkoper parkeren bij Schiphol?

Als klant van D-reizen is het mogelijk om ook gelijk een parkeerplek bij Schiphol te reserveren, maar is dat ook het meest voordelig?

D-reizen heeft een samenwerking met Centralparking, één van de grootste aanbieders van Valet Parking bij Schiphol. U kunt een parkeerplaats reserveren gelijk met het boeken van uw reis of vliegticket, maar ook achteraf het parkeren bijboeken. Meer informatie over de partner van D-reizen leest u op de profielpagina van Centralparking.

D-reizen Parkeren Schiphol, wat zijn de mogelijkheden?

Klanten van D-reizen kunnen alleen reserveren voor Valet Parking bij Schiphol.

Uiteraard kunnen klanten van D-reizen ook gewoon lang parkeren bij P3. U dient dan wel zelf een parkeerplaats te reserveren. Bij Schiphol P3 Lang parkeren betaalt u voor 8 dagen parkeren vanaf € 57,50 en voor 15 dagen parkeren vanaf € 92,50. Houdt u er wel rekening mee dat er slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor deze voordelige tarieven. Voor alle prijzen en om te reserveren gaat u naar Schiphol P3 Lang Parkeren.

Wilt u goedkoper uit zijn, dan kunt u beter shuttle parkeren reserveren, altijd iets goedkoper dan valet parkeren. Maar valet parkeren is wel zo makkelijk!

D-reizen Parkeren Schiphol, hoe te reserveren?

Heeft u een reis geboekt bij D-reizen dan kunt u online via d-reizen.nl een reservering maken voor een parkeerplaats. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch via de Persoonlijke Reisassistente van D-reizen te reserveren.

D-reizen Parkeren Schiphol, prijzen vergelijken?

Vergelijk zeker de prijzen voordat u een reservering maakt bij D-reizen. Gebruik daarvoor onze prijsvergelijker!

Vergelijk hier alle aanbieders van Lang Parkeren!

Vergelijk hier alle aanbieders van Valet Parking!