Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Kras Parkeren Schiphol

Via Kras goedkoper parkeren bij Schiphol?

Als klant van Kras kunt u ook een parkeerplek bij Schiphol reserveren. Erg handig, maar zeker niet altijd de meest voordeligste keuze!

Kras biedt de dienst Arke Parking aan voor lang parkeren bij bij Schiphol. U kunt een parkeerplaats direct reserveren bij het boeken van uw reis of vliegticket, maar ook achteraf het parkeren bijboeken. Daarnaast biedt Kras ook Park Sleep & Fly arrangementen aan via de website.

Kras Parkeren Schiphol, wat zijn de kosten?

Klanten van Kras kunnen lang parkeren bij Schiphol op het parkeerterrein voor het tarief van € 55,00 voor 8 dagen. Gaat u langer op vakantie, bijvoorbeeld 15 dagen, dan betaalt u uiteraard meer voor het parkeren. Uiteraard kunnen klanten van Kras ook gewoon lang parkeren bij P3.

Bij Schiphol P3 Lang Parkeren betaalt u voor 8 dagen parkeren vanaf € 57,50 en voor 15 dagen parkeren vanaf € 92,50. Bedenk wel dat er slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor deze voordelige tarieven. OP = OP. Voor alle prijzen en om te reserveren gaat u naar de website van Schiphol. 

Kras Parkeren Schiphol, hoe te reserveren?

Heeft u een reis geboekt bij Kras, dan kunt u via de website van Kras een reservering maken voor een parkeerplaats. De verdere afhandeling van de reservering gebeurt door de zakelijke partner van Kras.

Kras Parkeren Schiphol, prijzen vergelijken?

Vergelijk zeker de prijzen voordat u een reservering maakt. Gebruik daarvoor onze prijsvergelijker!

Vergelijk hier alle aanbieders van Lang Parkeren!

Vergelijk hier alle aanbieders van Valet Parking!

Vergelijk hier alle aanbieders van Sleep Park & Fly!