Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Corendon Parkeren Schiphol

Via Corendon goedkoper parkeren bij Schiphol?

Als klant van Corendon is het mogelijk om ook een parkeerplaats bij Schiphol te reserveren. Erg handig, maar zeker niet altijd de goedkoopste keuze!

Corendon heeft een eigen parkeerterrein bij Schiphol. U kunt een parkeerplaats reserveren bij het boeken van uw reis of vliegticket, maar ook achteraf het parkeren bijboeken

Aanbieding Schiphol Parkeren 8 dagen v.a. € 35,00>>

Corendon Parkeren Schiphol, wat zijn de kosten?

Klanten van Corendon kunnen lang parkeren bij Quick Parking op het Corendon parkeerterrein voor het vanaf tarief van € 53,00 voor 8 dagen. Gaat u langer op vakantie, bijvoorbeeld 15 dagen tijdens het hoogseizoen, dan liggen de tarieven hoger. Uiteraard kunnen klanten van Corendon ook gewoon lang parkeren bij P3. U ontvangt dan echter geen korting op de tarieven.

Bij Schiphol P3 Lang Parkeren betaalt u voor 8 dagen parkeren minimaal € 57,50 en voor 15 dagen parkeren minimaal € 92,50. Houdt u er wel rekening mee dat er slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor deze voordelige tarieven. Voor alle prijzen en om te reserveren gaat u naar de website van Schiphol.

Corendon Parkeren Schiphol, hoe te reserveren?

Heeft u een reis geboekt bij Corendon, dan kunt u via de website van Corendon een reservering maken voor een parkeerplaats. Daarnaast kunt u ook telefonisch reserveren via het Call Center.

Corendon Parkeren Schiphol, prijzen vergelijken?

Vergelijk zeker de prijzen voordat u een reservering maakt. Gebruik daarvoor onze prijsvergelijker!

Aanbieding Schiphol Parkeren 8 dagen v.a. € 35,00>>