Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

TUI Parkeren Schiphol

Via TUI goedkoper parkeren bij Schiphol?

Als klant van TUI is het mogelijk om ook een parkeerplaats bij Schiphol te reserveren. Erg handig, maar niet altijd de goedkoopste optie!

TUI heeft via een samenwerking met Quick Parking een eigen parkeerterrein bij Schiphol. U kunt een parkeerplaats reserveren bij het boeken van uw reis of vliegticket, maar ook achteraf het parkeren bijboeken. 

Aanbieding Schiphol Parkeren 8 dagen v.a. € 50,00>>

TUI Parkeren Schiphol, wat zijn de kosten?

Passagiers van TUI kunnen lang parkeren bij Schiphol op het TUI parkeerterrein. TUI werkt samen met Quick Parking en u parkeert in de praktijk op het parkeerterrein van Quick Parking. U betaalt de standaard prijzen van Quick parking. Natuurlijk kunnen klanten van TUI ook gewoon lang parkeren bij P3. Bij Schiphol P3 Lang Parkeren betaalt u voor 8 dagen parkeren vanaf € 57,50 en voor 15 dagen parkeren vanaf € 92,50. Bedenk wel dat er slechts een gelimiteerd aantal parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor deze voordelige tarieven. Voor alle prijzen en om te reserveren gaat u naar Schiphol P3 Lang Parkeren.

TUI Parkeren Schiphol, hoe te reserveren?

Heeft u een reis geboekt bij TUI dan kunt u via de website van TUI een reservering maken voor een parkeerplaats. U maakt een keuze tussen het TUI parkeerterrein of Schiphol Smart Parking. Vervolgens komt u online een parkeerplaats reserveren.

TUI Parkeren Schiphol, prijzen vergelijken?

Vergelijk zeker de prijzen voordat u een reservering maakt bij TUI of een ander reisbureau als Corendon, Sunweb, D-reizen of Kras. Zeker bij speciale aanbiedingen kunnen andere parkeerterreinen voordeliger voor u zijn. Gebruik daarvoor onze prijsvergelijker!

Park Sleep Fly Schiphol TUI

Overnachten voorafgaand aan uw vlucht, uitgerust op reis en uw auto gratis parkeren tijdens de vakantie? Reserveer dan een Park Sleep Fly arrangement bij TUI!

Park Sleep Fly TUI Reserveren>>

Parkings bij Schiphol vergelijken