Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Parkeren Schiphol P4

Parkeren P4 Schiphol

Het goedkoopste parkeerterrein op Schiphol zelf is Schiphol P4 Basic Parking. P4 Schiphol is een onoverdekt parkeerterrein, u rijdt naar het parkeerterrein, parkeert zelf de auto en vervolgens gaat u met de gratis snelbus naar de vertrekhal. De snelbus rijdt 24 uur per dag, zeven dagen in de week en vertrekt vanaf de ingang van het parkeerterrein. Bij terugkomst op Schiphol loopt u Schiphol Plaza uit en stapt u in bij halte A5.

U reserveert P4 op de website van Schiphol!

De prijs ligt lager dan bij P3 Lang Parkeren omdat er minder voorzieningen zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld geen servicemedewerkers aanwezig en is contact alleen mogelijk via een intercom. Ook rijdt de shuttlebus maar om het kwartier en duurt de rit met de shuttlebus naar de terminal 10 minuten.

Wat zijn de tarieven voor lang parkeren P4 Schiphol?

De vanaf tarieven voor P4 Schiphol zijn afhankelijk van het seizoen en van het moment van reserveren. Ook bij P4 Basic Parking zijn de goedkopere parkeerplaatsen slechts zeer beperkt beschikbaar en daarvoor geldt OP=OP!  De op P4 Basic Parking-pagina vermelde tarieven zijn vanaf tarieven. Afhankelijk van de drukte en het moment van reserveren kunnen er dan ook door Schiphol hogere tarieven in rekening gebracht worden. Helaas kunnen wij niet de meest actuele tarieven vermelden.

Voor 8 dagen parkeren op P4 betaalt u vanaf € 52,50, voor 15 dagen betaalt u vanaf € 97,50 en voor 22 dagen parkeren vanaf € 132,50. Alle overige tarieven staan vermeld op de pagina P4 Basic Parking. Komt u later terug dan gepland, houd dan rekening met extra kosten van € 10,00 per dag.

Wat is het adres van P4 Basic Parking?

Schiphol P4 ligt vlak bij het parkeerterrein P3 en als adres kunt u Loevensteinse Randweg 1171 PK Badhoevedorp gebruiken voor uw navigatiesysteem.

Hoe reserveer ik een parkeerplaats?

Het is niet mogelijk om zonder een reservering te parkeren op P4. Wilt u reserveren voor Schiphol P4 Basic Parking, ga dan naar de website van Schiphol. Bij P4 geeft u altijd uw kenteken op, anders kunt u niet het parkeerterrein oprijden. Wel is het mogelijk om later altijd nog het kenteken te wijzigen. Bij het inrijden ontvangt u ook een parkeerticket, deze is ook weer nodig bij het verlaten van het parkeerterrein..

Kan ik een reservering wijzigen en/of annuleren?

Het wijzigen van een reservering is mogelijk tot 24 uur van tevoren zonder enige kosten. Voor het annuleren van de reservering brengt Schiphol € 5,00 in rekening als annuleringskosten. Ook het annuleren van de reservering is mogelijk tot 24 uur van te voren.

Elektrische oplaadpunten op P4 Basic Parking en minder valide parkeerplaatsen

De elektrische oplaadpunten zijn direct na de ingang rechts geplaatst, maar wel op basis van beschikbaarheid en niet te reserveren. Uiteraard zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen voor mindervalden aanwezig.

P4 Schiphol, wat zijn de kosten t.o.v. P3?

U betaalt voor parkeren op P4 Schiphol in ieder geval € 5,00 en soms tot wel € 20,00 minder, dan wanneer u parkeert bij P3 Lang Parkeren. Een behoorlijk verschil dus!

Parkings bij Schiphol vergelijken