Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Parkeren Schiphol P1 - Bespaar tot 75 %

Parkeren Schiphol P1

P1 is het parkeerterrein op Schiphol Centrum dichtbij de terminal, terwijl P3 op enige afstand (5 minuten met snellbus) van de terminal is gelegen.

Bij P1 kunt u tegenwoordig alléén nog maar kort parkeren tot maximaal 48 uur. Wilt u langer dan 48 uur parkeren, dan kunt kiezen voor P3 Lang Parkeren of voor P6 Valet Parking. Een andere naam voor P1 is Schiphol Visitors Parking. P1 is vooral bedoeld voor zakenreizigers of voor korte stedentrips. Daarnaast kunt u uw auto op P1 parkeren, als u rustig vrienden of familie wilt ophalen of uitzwaaien.

Let op: P2 bestaat niet meer en u kunt bij P1 maximaal 48 uur parkeren! Wilt u langer parkeren, reserveer dan op P3 Lang Parkeren

P1 Kort Parkeren Schiphol, wat zijn de tarieven?

Voor parkeren op P1 betaalt u € 1,10 per 10 minuten met een maximum van € 46,50 per dag. Vanaf de derde dag geldt een dagtarief van € 100,00! Het is dus wel mogelijk om de auto langer te parkeren op P1, maar u betaalt dan wel een aanzienlijk bedrag. U parkeert dan goedkoper op P3 Schiphol. Alleen tijdens rustiger periodes kunt u goedkoper langer parkeren op P1 met P1 Holiday Parking!

P1 Kort Parkeren Schiphol, halen en brengen van passagiers?

Het is niet meer mogelijk om de eerste 15 minuten gratis te parkeren en familie of vrienden uit te zwaaien. Voor het halen en brengen van passagiers dient u altijd in P1 te parkeren tegen de gebruikelijke kosten van P1 Kort Parkeren.

P1 Kort Parkeren Schiphol, wat is het adres?

Op Schiphol volgt u de borden Parkeren Schiphol en daarna P1. 

Het adres voor uw navigatiesysteem is Ceintuurbaan Zuid, 1118 CX Schiphol, Haarlemmermeer

P1 Kort Parkeren Schiphol, zijn er aanbiedingen?

Met het verdwijnen van P2 is de parkeercapaciteit veel kleiner geworden voor kort parkeren en er zijn dan ook geen aanbiedingen meer voor P1 Kort Parkeren. Wel kunt u tijdens rustige periodes goedkoper langer parkeren op P1 Holiday Parking. De speciale prijzen bij P1 Schiphol zijn dan wel beperkt beschikbaar.

Parkings bij Schiphol vergelijken