Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Groupon parkeren Schiphol

Parkeren bij Schiphol met Groupon goedkoper?

Regelmatig worden er via bijvoorbeeld Groupon vouchers voor parkeren bij Schiphol aangeboden tegen zeer lage tarieven. Via Groupon kunnen deze vouchers gekocht worden en onder vermelding van de vouchercode kan er tegen het lage tarief gereserveerd worden bij de parkeeraanbieder. Een veel lager tarief dan op P3 Lang Parkeren of op P6 Schiphol. Sommige parkeeraanbieders van lang parkeren of valet parkeren bij Schiphol proberen via Groupon tegen een scherp tarief extra klanten te werven. Wellicht zijn er ook andere aanbiedingen dan via Groupon.

Aanbieding 8 dagen Schiphol Parkeren v.a. € 50,00>>

Parkeren Schiphol met Groupon, de voordelen?

Uiteraard is het grootste voordeel van parkeren met de voucher van Groupon de zeer lage prijs. Maar vraag u zelf wel af of deze lage prijs wel realistisch is. De parkeeraanbieder is een vergoeding verschuldigd aan Groupon, dient 21 % BTW af te dragen en heeft daarnaast nog zijn gebruikelijke kosten..... Gun de aanbieder van parkeren bij Schiphol wel zijn marge!

Parkeren Schiphol met Groupon, de nadelen?

De vouchers van Groupon zijn niet altijd inwisselbaar, soms zult u "Vol" te horen krijgen en blijft u met een ongebruikte voucher achter. Acties met Groupon of Actie van de Dag leiden vaak tot een plotselinge toename van het aantal reserveringen en niet altijd is het parkeerbedrijf daar op berekend. Extra personeel is niet altijd zo snel te regelen. Lange wachttijden bij het halen en brengen kunnen dan een gevolg zijn en u in de problemen brengen.

Wij adviseren u om niet alléén naar de prijs van parkeren te kijken. Lees vooral ook alle beoordelingen van een parkeeraanbieder! Zijn andere reizigers tevreden over de service? Controleer voor de zekerheid ook altijd alle prijzen voor parkeren bij Schiphol via onze prijsvergelijker!

Uiteindelijk gaat het bij het reserveren van een parkeerplaats altijd om een juiste verhouding tussen de prijs en de kwaliteit!

Aanbieding 8 dagen Schiphol Parkeren v.a. € 50,00>>