Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Parkeren Schiphol Actie van de Dag

Parkeren bij Schiphol met Actie van de Dag goedkoop?

Vaak worden er via bijvoorbeeld Actie van de Dag kortingsacties voor parkeren bij Schiphol aangeboden tegen zeer lage tarieven. Via Actie van de Dag koopt u een voucher, die u kunt gebruiken om tegen het lage tarief een parkeerplaats te reserveren bij de parkeeraanbieder. Een veel aantrekkelijker tarief dan op één van de parkeerterreinen van Schiphol zelf als P3 Lang Parkeren. Sommige parkeeraanbieders van lang parkeren bij Schiphol proberen via Actie van de Dag tegen een scherp tarief hun parkeerplaats vol te krijgen.

Parkeren Schiphol met Actie van de Dag, de voordelen?

Natuurlijk is het grootste voordeel van de parkeervoucher van Actie van de Dag de bijzonder lage prijs. Maar is deze lage prijs wel realistisch? Het parkeerbedrijf is een vergoeding kwijt aan Actie van de Dag, betaalt 21 % BTW en heeft daarnaast nog zijn gewone bedrijfskosten..... Is het wel mogelijk om dan ook nog iets over te houden voor investeringen in bijvoorbeeld het opleiden van het personeel?

Parkeren Schiphol met Actie van de Dag, de nadelen?

De vouchers van Actie van de Dag zijn niet altijd te verzilveren, misschien zult u "Volgeboekt" te horen krijgen en blijft u met een niet in te wisselen voucher zitten. Acties met kortingssites als Actie van de Dag leiden vaak tot een plotselinge drukte bij het parkeerbedrijf en niet altijd is het bedrijf daar op berekend. Extra chauffeurs voor de shuttlebus zijn niet altijd zo snel te vinden. Lange wachttijden bij het halen en brengen kunnen dan een gevolg zijn en u in de problemen brengen.

Kijk daarom niet alléén naar de prijs van parkeren te kijken. Lees vooral ook alle reviews van een parkeeraanbieder! Beoordelingen geven een goede indruk van de service bij een parkeerterrein.

Uiteindelijk wilt u met een gerust gevoel aan uw vakantie beginnen!

Par/zoekenkings bij Schiphol vergelijken