Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Social Deal Parkeren Schiphol

Is parkeren bij Schiphol met Social Deal voordeliger?

Regelmatig werken parkeerplaatsen samen met Social Deal om extra klanten te krijgen. U kunt dan op Social Deal vouchers voor parkeren bij Schiphol kopen tegen zeer lage prijzen. Met de kortingsvoucher kan er tegen de speciale prijs gereserveerd worden bij de parkeeraanbieder. U betaalt dan veel minder dan bij P3 Lang Parkeren of P6 Valet Parking, de parkeerterreinen van de luchthaven zelf.

Social Deal is gevestigd in Nederland en heeft ruim 150 medewerkers en is daarmee een grote speler op de markt voor kortingen.

Parkeren Schiphol met Social Deal, de pluspunten?

Natuurlijk is het grootste pluspunt van parkeren met de voucher van Social Deal het zeer lage tarief. Maar bedenk wel af of dit lage tarief wel mogelijk is. De parkeeraanbieder is een commissie verschuldigd aan Social Deal, draagt ook nog eens 21 % BTW af en heeft daarnaast nog zijn vaste kosten voor het personeel en het parkeerterrein..... Is het dan nog wel mogelijk om ook de goede service te verlenen, die u verwacht?

Zijn er ook minpunten voor parkeren bij Schiphol met Social Deal?

De vouchers van Social Deal zijn niet altijd om te ruilen, soms is het parkeerterrein toch vol en kunt u de voucher niet inwisselen. Een kortingsvoucher van Social Deal voor een etentje kunt u ook wel op een andere dag gebruiken, maar de dagen van de vakantie zijn natuurlijk niet meer aan te passen. En zijn er teveel vouchers van Social Deal verkocht, dan kan het juist te druk worden worden op het parkeerterrein en ontstaan er lang wachttijden bij het halen en brengen.

Beslis dan ook niet niet alléén op basis van de prijs van parkeren. Bekijk ook zeker de ervaringen van andere reizigers met het prkeerterrein. Behaalt het bedrijf hoge scores voor de vriendelijkheid en de stiptheid, dan kunt u met een gerust hart resereveren.

Uiteindelijk wilt u zonder stress vertrekken op vakantie met de voucher van Social Deal!

Aanbieding 8 dagen Schiphol Parkeren v.a. € 50,00>>