Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Schiphol Terminal Valet Parking

Wanneer parkeren bij Schiphol Terminal Valet Parking?

Wilt u snel en makkelijk parkeren bij Schiphol en zo dicht mogelijk bij de vertrekhal, dan is Schiphol Terminal Valet Parking de beste optie!

U parkeert bij de speciale parkeervakken tussen vertrekhal 2 en vertrekhal 3 en geeft de sleutel af aan de balie. Terwijl u naar de checkin balie loopt, parkeren de medewerkers uw auto in de overdekte parkeergarage op Schiphol. Uw auto wordt voorzien van een GPS Tracker en Schiphol garandeert nooit meer dan 6 kilometer extra op de teller.

Bij terugkomst hoeft u niet te bellen, u loopt naar de balie voor de sleutels en kunt direct naar huis of kantoor rijden. Schiphol Terminal Valet Parking is bij uitstek geschikt voor de zakelijke reiziger. De hogere prijs wordt meer dan waargemaakt door het gemak en de snelheid! 

Schiphol Terminal Valet Parking, wat zijn de tarieven?

De tarieven zijn afhankelijk van de drukte en het seizoen. U betaalt een vanaf prijs van € 47,50 voor de eerste dag en voor de volgende dagen een uurtarief van € 7,50 totdat het maximale dagtarief is bereikt. Wilt u goedkoper valet parkeren bij Schiphol, dan kunt u reserveren bij Schiphol P6 Valet Parking. Zowel deze dienst als Schiphol Terminal Valet Parking zijn officiële parkeerdiensten van Schiphol. Parkeert u liever zelf de auto op Schiphol tegen lagere prijzen, dan is P3 Schiphol het beste alternatief.

Schiphol Terminal Valet Parking, hoe te reserveren?

U kunt Terminal Valet Parking tot 4 uur van te voren online te reserveren. Vertrekt u binnen 4 uur, dan is Schiphol Terminal Valet Parking nog wel telefonisch te reserveren tegen een toeslag van € 8,00.

Schiphol Terminal Valet Parking, het adres?

Voor de GPS gebruikt u Vertrekpassage 3, Schiphol, Haarlemmermeer. Of u rijdt gewoon naar Schiphol en neemt vanaf de A4 de afslag Schiphol en volgt de borden Vertrek.