Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Parkeren Schiphol P6

Wanneer parkeren bij P6 Schiphol?

U parkeert bij P6 als u gebruik maakt van P6 Valet Parking, een officiële valet parking service van Schiphol. Het is tegenwoordig niet meer mogelijk om kort gratis te parkeren bij P6 Schiphol!

Bij Schiphol P6 Valet Parking rijdt u door de speciale videostraat naar de servicebalie, parkeert uw auto en overhandigt de autosleutels aan de baliemedewerker.

P6 is het parkeerterrein op Schiphol Centrum het dichtst bij de terminal en geschikt om goedkoop gebruik te maken van valet parking. De videostraat op P6 Schiphol is bedoeld om uw auto aan alle kanten te controleren op eventuele schade en zo misverstanden te voorkomen tijdens het ophalen van de auto bij terugkomst. P6 Schiphol is dus niet meer geschikt als u bijvoorbeeld zelf naar de aankomsthal gaat om een passagier te verwelkomen, dan kunt u parkeren bij P1. . 

Let op: Short Stop Parking bestaat niet meer en nu is P6 alléén voor P6 Valet Parking!

P6 Schiphol, wat zijn de tarieven?

Voor parkeren op P6 betaalt u vanaf € 99,00 voor een periode van 3 dagen. U kunt alléén parkeren bij P6 Schiphol met een online reservering. Reserveren is mogelijk tot 4 uur voor aankomst. Hoe eerder u reserveert, hoe meer kans u maakt op de laagste tarieven!

P6 Schiphol, wat is het adres?

Vanaf de A4 neemt u de afslag Schiphol, P Lang Parkeren en vervolgens volgt u op Schiphol de borden P6 Valet.

Het adres voor uw navigatiesysteem is Transportweg, Schiphol, Haarlemmermeer

Parkings bij Schiphol vergelijken