Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties

Q Park Park Fly

Q-Park Park & Fly

Ook Q-Park biedt Park & Fly aan voor Schiphol. Bij Q-Park, één van de grootste beheerders van parkeergarages, kun je tegenwoordig in Hoofddorp een parkeerplek voor Schiphol reserveren om vervolgens met de bus naar Schiphol te gaan. Het gaat om de parkeergarage van Q-Park bij het Spaarne ziekenhuis in Hoofddorp. Voor de deur van het ziekenhuis stopt Buslijn 300 van Conexxion.

Q- Park Park & Fly, de voordelen

Het grootste voordeel is de lage prijs. Voor een vast bedrag van € 37,50 kun je maximaal 8 dagen parkeren. Voor € 47,50 maximaal 15 dagen en voor € 55,00 maximaal 22 dagen. Ook is is de bus van en naar Schiphol bij deze prijs inbegrepen. Lijn 300 rijdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week. (Tekst aangepast 20.6.2016)

Q-Park Park & Fly, de nadelen.

De parkeergarage in Hoofddorp is toch wel ver van Schiphol verwijderd en ook de aanrijroute is niet altijd gunstig. Er zijn aanbieders van lang parkeren bij Schiphol, die makkelijker bereikbaar zijn en ook dichterbij Schiphol zijn gelegen. Maar wellicht gaat Q-Park ook bij andere parkeergarages Park & Fly arrangementen aanbieden.

Direct een parkeerplaats bij Q Park reserveren>>