Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Wat is Valet Parking?

Wat is Valet Parking?

Valet Parking is een snelle en eenvoudige manier van parkeren bij Schiphol. Valet Parking is overgewaaid vanuit Amerika, waar het al jaren een populaire wijze van parkeren bij een luchthaven is. 

U rijdt met uw auto op de dag van vertrek zelf direct naar de vertrekhal op Schiphol en overhandigt de sleutels van uw auto aan de chauffeur van de parkeeraanbieder. De chauffeur parkeert uw auto en u kunt zelf rechtstreeks naar de vertrekbalie. Bij terugkomst staat de chauffeur u weer op een afgesproken plaats op te wachten en kunt u direct naar huis rijden.

Eén van de grootste aanbieders van valet parking is Centralparking.nl. Maar steeds meer parkeerbedrijven bieden naast shuttle parkeren ook valet parkeren bij Schiphol aan.

Valet Parking, de voor- en nadelen?

De grootste voordelen van valet parking zijn de tijdswinst en het gemak. Omdat u niet hoeft mee te rijden met een shuttlebus tussen het parkeerterrein en de luchthaven, boekt u tijdwinst. Ook hoeft u niet te wachten op de shuttlebus bij terugkomst en kunt u gelijk naar huis. En het is uiteraard gemakkelijk om direct vanuit uw auto met de bagage naar de vertrekbalie te kunnen gaan. Nadeel van valet parking is de hogere prijs. 

Valet Parking, hoe te kiezen?

De prijs is natuurlijk belangrijk, maar vergelijk de aanbieders van valet parking niet alleen op de prijs, maar ook op de betrouwbaarheid van de dienstverlening. U wilt er zeker van zijn, dat uw auto veilig is geparkeerd is tijdens uw reis. Lees daarom ook de onafhankelijke reviews. 

Aanbieders van Valet Parking vergelijken!