Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Transavia parkeren Schiphol

Via Transavia goedkoper parkeren bij Schiphol?

Als klant van Transavia kunt u ook gelijk een reservering maken om te parkeren bij Schiphol P3 Lang Parkeren. Erg makkelijk, maar controleer wel of u het goedkoopste tarief krijgt!

Een parkeerplaats op Schiphol reserveert u gelijk bij het boeken van uw vlucht via de website. Maar het is ook mogelijk om later, na het vergelijken van alle prijzen, nog een parkeerplaats te reserveren via de website van Transavia.

Transavia Parkeren Schiphol, wat zijn de kosten?

Vliegt u vanaf Schiphol met Transavia, dan kunt u parkeren bij Schiphol P3 Lang Parkeren. U betaalt echter wel hetzelfde tarief, als dat u zelf rechtstreeks een parkeerplaats reserveert bij P3 Lang Parkeren. Het is dus niet voordeliger om via Transavia te reserveren. 

Bij Schiphol Smart Parking betaalt u voor 8 dagen parkeren vanaf € 57,50 en voor 15 dagen parkeren vanaf € 92,50. Bedenk wel dat er slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor deze voordelige tarieven. OP = OP. 

Transavia Parkeren Schiphol, hoe te reserveren?

Heeft u een reis geboekt bij Transavia, dan kunt u via de website van Transavia een reservering maken voor een parkeerplaats. Afhankelijk van uw keuze kunt ook gelijk betalen op de website van Transavia. Ook handig is, dat het gedurende zomermaanden mogelijk is om om P3 Lang Parkeren al in te checken voor uw vlucht!

Transavia Parkeren Schiphol, prijzen vergelijken?

Vergelijk wel de prijzen voordat u een reservering maakt. Zeker als u thuis al incheckt voor uw vlucht vanaf Schiphol en geen gebruik wilt maken van drive in inchecken op Schiphol. Gebruik daarvoor onze prijsvergelijker!

Vergelijk hier alle aanbieders van Lang Parkeren!

Vergelijk hier alle aanbieders van Valet Parking!