Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Privium Parkeren Schiphol

Schiphol Parkeren Privium Members

Wanneer parkeer ik bij Privium Excellence Parking?

Privium Excellence Parking is de overdekte parkeergarage met extra brede vakken exclusief voor Privium Plus Members en het dichtst bij Vertrekhal 3. U loopt zo vanuit de parkeergarage de terminal binnen. Reserveren is weliswaar niet verplicht, maar wel voordeliger en is mogelijk tot 2 uur voor het inrijden van de parkeergarage. Bij het inrijden en het verlaten van Privium Excellence opent de slagboom na het scannen van uw Privium Plus-kaart.

Kort parkeren voor Privium Plus Members?

Gaat u korter dan 72 uur op zakenreis, dan kunt u het beste parkeren in Privium 1. De parkeervakken zijn vooraan in P1 Kort Parkeren op 2 minuten lopen van de terminal. In de weekenden en tijdens de vakantieperioden kunt u, op basis van beschikbaarheid, wel langer parkeren met Privium 1 Holiday Parking. 

Lang Parkeren als Privium Plus Member?

Als u langer dan 72 uur gaat parkeren en geen gebruik wilt maken van Privium Excellence, dan kunt u parkeren bij Privium 3. U parkeert dan vooraan op P3 Lang Parkeren en gaat met de shuttlebus naar de terminal. de shuttlebus rijdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Valet Parkeren als Privium Plus Member?

Wilt u zo snel mogelijk naar de terminal, dan kunt u ook gebruik maken van valet parkeren. U geeft dan de sleutels af en een medewerker van Schiphol parkeert de auto voor u. Als Privium Plus Member heeft u de keuze uit Privium 6 Valet en PriviumTerminal Valet Parking. Bij de laatste parkeert u de auto bij de speciale ingang tussen terminal 2 en 3.

Wat zijn de tarieven voor Privium Plus Parkeren?

De parkeertarieven voor Privium Excellence, Privium 3, Privium 6 Valet en Privium Terminal Valet Parking zijn afhankelijk van de periode en de drukte. Voor Privium 1 betaalt u € 44,00 per dag voor de eerste 3 dagen en daarna € 100,00 per dag. Bij vooraf reserveren voor Privium 3 betaalt u minder dan wanneer u zonder te reserveren de auto parkeert. 

Hoe reserveer ik Privium Parkeren?

Privium Plus Members klikken eerst op "Parkeren voor Privium Plus" om een parkeerplaats te reserveren. Privium Basic Members kunnen direct de parkeerdata invullen.

Parkeren bij Schiphol vergelijken