Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Kort parkeren Schiphol

Kosten kort parkeren Schiphol?

Wilt u snel familie of vrienden wegbrengen of ophalen, dan is kort parkeren bij Schiphol P1 Kort Parkeren de beste optie.

Short Stop Parking, waar je de eerste 15 minuten gratis kon parkeren, is helaas verdwenen.

Kort Parkeren in de parkeergarage P1 kost € 1,00 per 11 minuten met een maximum van € 37,50 per dag voor de eerste twee dagen.

Wilt u kort parkeren voor bijvoorbeeld een stedentrip van 3 à 4 dagen, dan betaalt u op P1 € 175,00 of € 275,00. Een aanzienlijk bedrag en daarom kunt u beter parkeren bij Schiphol P3 Lang Parkeren.

De kosten voor kort parkeren op P3 bedragen voor 3 dagen vanaf € 45,00 en voor 4 dagen maar € 47,00. Let op, dit zijn vanaf tarieven en u dient van tevoren te reserveren!

Zijn de goedkopere tarieven niet meer beschikbaar, vergelijk dan ook de kosten voor kort parkeren bij één van de parkeerterreinen in de omgeving. Het normale tarief voor 3 dagen parkeren op P3 is namelijk € 65,00 en dan bent u bij de concurrenten zeker voordeliger uit!

Adres kort parkeren Schiphol?

Het adres voor kort parkeren op Schiphol is Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer. U volgt de borden naar Schiphol Centrum en P1.

Voor Schiphol Lang Parkeren gebruikt u als adres Holiday Avenue, Schiphol, Haarlemmermeer. Vanaf de snelweg en bij Schiphol volgt u de borden Lang Parkeren (P3).

Parkings bij Schiphol vergelijken