Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

KLM Parkeren Schiphol

Via KLM goedkoper parkeren bij Schiphol?

Via de website van de KLM is het mogelijk om een parkeerplaats bij Schiphol te reserveren. Echter voor de prijs hoeft u het niet te doen! 

Hoewel Schiphol toch de thuishaven van de KLM is en de KLM het grootste gedeelte van de vluchten vanaf de luchthaven verzorgt, heeft de KLM geen speciale prijsafspraken met Schiphol over parkeerplaatsen voor haar passagiers. Sterker nog, boekt u via de website van de KLM dan loopt u zelfs het risico om kortingsacties te missen en meer te betalen dan nodig.

KLM Lang Parkeren, wat zijn de kosten?

Passagiers van de KLM kunnen lang parkeren bij P3. Bij Schiphol P3 Lang Parkeren betaalt u voor 8 dagen parkeren minimaal € 57,50 en voor 15 dagen parkeren minimaal € 92,50. Houdt u er wel rekening mee dat er slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor deze voordelige tarieven. Voor alle prijzen en om te reserveren gaat u naar de website van Schiphol P3 Lang Parkeren.

KLM Valet Parking, wat zijn de kosten?

Uiteraard kunt als passagier van de KLM ook valet parkeren bij Schiphol. Voor deze handige en snelle manier van parkeren, werkt KLM samen met P6 Valet Parking.

P6 Valet Parking heeft regelmatig actietarieven beschikbaar, welke niet via de website van de KLM geboekt kunnen worden. Voor de voordeligste tarieven en om te reserveren gaat u naar de website van Schiphol P6 Valet Parking.

Parkings bij Schiphol vergelijken