Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

Hotels Schiphol met gratis parkeren

Hotels bij Schiphol met gratis parkeren?

Veel hotels in de omgeving van Schiphol hebben een aantrekkelijk arrangement, waarbij u de auto gratis kunt parkeren tijdens uw reis. Een veelgebruikte naam is Sleep Fly Park of Park Sleep Fly. U overnacht voorafgaand aan uw vlucht in het hotel bij Schiphol, parkeert de auto op het parkeerterrein of in de parkeergarage van het hotel en gaat met de shuttle bus naar de vertrekhal op Schiphol.

Hotels bij Schiphol met gratis parkeren, wat zijn de kosten?

De kosten van een overnachting met gratis parkeren zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen. Wilt u een 5 sterren hotel of is het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Hotel voldoende voor u. Wilt u op Schiphol zelf overnachten of parkeren of is het Van der Valk Hotel A4 Schiphol geen probleem. Heeft u een goede aanbieding gevonden, dan kunt overnachten én parkeren voor dezelfde prijs als alleen parkeren bij Schiphol. 

Hotel bij Schiphol met gratis parkeren, hoe te reserveren?

U reserveert een hotel bij Schiphol door op "Alle hotels bij Schiphol" te klikken en de hotels met een Sleep Fly Park arrangement te selecteren. U kunt direct reserveren, maar betaalt meestal pas bij aankomst in het hotel.

Vergelijk de prijzen voor hotels bij Schiphol met gratis parkeren