Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties
Terug

ANWB Parkeren Schiphol

ia ANWB parkeren bij Schiphol?

Als lid van de ANWB kon u met korting een parkeerplaats bij Schiphol reserveren. Helaas is deze ledenkorting vanaf januari 2022 niet vervallen! 

De ANWB heeft geen eigen parkeerterrein bij Schiphol, maar had een prijsafspraak voor parkeren bij Schiphol. U kon via de website van de ANWB bij een partner van de ANWB een parkeerplaats reserveren. 

ANWB Parkeren Schiphol, wat zijn de kosten?

Leden van de ANWB kunnen lang parkeren bij Schiphol op P3 voor het vanaf tarief van € 57,50 voor 8 dagen. Hetzelfde tarief, als u rechtstreeks reserveert bij P3.

De prijzen bij de andere parkeerterreinen op Schiphol, bijvoorbeeld P6 Schiphol zijn verschillend, maar zijn niet altijd voordeliger, dan wanneer u zelf reserveert. U kunt beter alle opties en aanbiedingen vergelijken en de meest gunstige aanbieder uitkiezen.

Bij P3 Lang Parkeren betaalt u voor 8 dagen parkeren vanaf € 58,50 en voor 15 dagen parkeren vanaf € 92,50. Houdt u er wel rekening mee dat er slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor deze voordelige tarieven. Voor alle prijzen en om te reserveren gaat u naar de website van Schiphol

ANWB Parkeren Schiphol, hoe te reserveren?

Wilt u als lid van de ANWB reserveren, dan kunt u via de website van de ANWB een reservering maken voor een parkeerplaats. U wordt dan doorgestuurd naar de website van de door u uitgekozen partner.

ANWB Parkeren Schiphol, prijzen vergelijken?

Vergelijk altijd de prijzen voordat u een reservering maakt. Vaak is er een goedkoper alternatief voor parkeren. Gebruik daarvoor onze prijsvergelijker!

Parkings Schiphol vergelijken