Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties

Parkeren Schiphol en Corona

Parkeren Schiphol en Corona

Nu het vliegverkeer vanaf Schiphol weer langzaam op gang komt, heeft de luchthaven ook P3 Lang Parkeren weer geopend.

Welke coronamaatregelen gelden er op de parkeerterreinen van Schiphol?

Voorzieningen op Schiphol als trappenhuizen, liften en betaalautomaten worden extra schoongemaakt. Ook staan er op diverse plekken desinfectiemiddelen voor het publiek. Bij de servicebalies van P3 Lang Parkeren en P6 Valet Parking zijn er automaten voor de verkoop van mondkapjes.

P1 Kort Parkeren en Corona

Schiphol stelt het op prijs als er afscheid wordt genomen bij de auto en de passagiers alleen naar de vertrekhallen komen. Gaat u toch mee naar de vertrekhal, dan is het wel nodig om een mondkapje te gebruiken.

P3 Lang Parkeren en Corona

Door de maatregelen is er minder plek in de bus, waardoor de wachttijd iets kan oplopen. Wel vraagt Schiphol om bij het reserveren het aantal passagiers op te geven, zodat Schiphol kan inspelen op de verwachte drukte. Daarnaast het verzoek om achterin in te stappen, een mondkapje te dragen en om alleen op de aangegeven plaatsen te gaan zitten. Ook is het goed om de voor het vliegen noodzakelijke gezondheidsverklaring bij de hand te houden tijdens het reizen met de shuttlebus.

P6 Valet Parking en Corona

Valet medewerkers op P6 dragen handschoenen en mondkapjes en maken het stuur en de versnellingspook extra schoon. Voor de reiziger zijn er op de servicebalies desinfecterende doekjes aanwezig om ook zelf extra schoon te maken.

Beschikbaarheid & Prijzen Parkeren Schiphol