Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties

Parkeergarage Schiphol P3

Parkeergarage Schiphol P3

De parkeergarage op Schiphol P3 is een groot succes en de capaciteit verdubbeld! Met de uitbreiding biedt de parkeergarage op P3 Lang Parkeren plek aan meer dan 5.000 auto's en u parkeert vooraan dichtbij de bushalte. Met een handig systeem wordt u naar de vrije parkeerplaatsen gestuurd en hoeft u niet eindeloos te zoeken. Ook is de bovenste etage nu voorzien van een dak, waardoor de auto altijd overdekt staat. Op het dak zullen in totaal 6.000 zonnepanelen geplaatst worden, goed voor 20% van het totale energieverbruik van de parkeervoorzieningen op Schiphol.

Parkeergarage Schiphol P3, hoe te reserveren?

Het is mogelijk om zonder te reserveren de parkeergarage te gebruiken, maar dat is niet aan te raden. Tijdens het reserveren van een parkeerplaats op Schiphol P3 verschijnt automatisch de optie om overdekt te parkeren. Vink deze aan en rond uw reservering af.

Parkeergarage Schiphol P3, wat zijn de kosten?

De kosten van overdekt parkeren op P3 zijn afhankelijk van de drukte en het moment van reserveren. Reserveer dus tijdig om in aanmerking te komen voor de goedkopere tarieven. Rijdt u zonder reservering de parkeergarage in, dan betaalt u een toeslag van € 10,00 voor de eerste 3 dagen en vervolgens € 7,50 voor elke extra dag.